Het huren en kopen van duurzame cups heeft vele voordelen voor jouw evenement

Zie de voordelen

Bezorgen en halen

Bij Cupbrothers maken we het je graag gemakkelijk. We nemen je de logistiek uit handen. Onze bezorgservice brengt de cups naar jouw evenement en haalt ze weer op.

En met onze grote opslagloods zorgen we voor een probleemloze opslag, zodat jij je kunt concentreren op je gasten.

Betaalbaarste van NL

Cupbrothers staat synoniem voor betaalbaarheid. We begrijpen dat kosten een doorslaggevende factor kunnen zijn bij het kiezen van zero waste cups voor jouw evenement, café of restaurant.

We zijn er trots op te kunnen zeggen dat we de goedkoopste optie zijn in heel Nederland als het gaat om duurzame bekers. Of je nu een groot evenement organiseert, een horecagelegenheid runt of gewoon op zoek bent naar een voordelige manier om cups te verkrijgen, Cupbrothers staat voor je klaar.

Wij doen de afwas

Hygiëne en gemak staan centraal bij Cupbrothers. Na gebruik van onze cups, nemen wij de verantwoordelijkheid voor de afwas.

Onze cups worden grondig gereinigd in een professionele machine en veilig opgeslagen in onze grote loods. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Kopen en huren

Cupbrothers is jouw one-stop-shop voor al je zero waste cups. We geloven in de vrijheid van keuzes maken. Daarom bieden we je de flexibiliteit om te kiezen tussen kopen en huren van cups.

Wil je duurzaamheid bevorderen en herbruikbare cups aanschaffen? Dat kan. Heb je tijdelijke cups nodig voor een evenement of speciale gelegenheid? Geen probleem, huur ze gewoon.

Met Cupbrothers heb je altijd de juiste optie binnen handbereik, zodat je precies kunt voldoen aan jouw behoeften.

Ga voor Zero waste

Bij Cupbrothers omarmen we het concept van zero waste. Wij geloven dat het verminderen van afval cruciaal is voor een duurzamere toekomst.

Daarom bieden we herbruikbare cups van de hoogste kwaliteit aan, zodat je keer op keer kunt genieten van je drankjes zonder bij te dragen aan wegwerpafval.

Met Cupbrothers maak je een positieve impact op het milieu zonder in te leveren op kwaliteit en gemak. 

Wanneer de cups door hun levensduur zijn dragen wij zorg voor het recyclen van de bekers. Zo gaan we voor zero waste.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een offerte op maat aan te vragen.

Voor welke cups wilt u graag een offerte op maat?
Contactgegevens