Personaliseer jouw evenement cups
en maak jouw evenement uniek

Laat ze bedrukken

Maak je evenement of bedrijf echt uniek met onze op maat bedrukte cups. Bij Cupbrothers bieden we de mogelijkheid om je cups te personaliseren met je eigen logo, ontwerp of boodschap.

Of het nu gaat om een speciaal evenement, een bedrijfsbijeenkomst of gewoon om uw merk te promoten, onze bedrukte cups bieden een unieke en effectieve manier om op te vallen.

Digitaal drukken

Bij Cupbrothers kun je je cups digitaal laten bedrukken, wat betekent dat je een wereld van mogelijkheden opent voor het personaliseren van je bekers.

Met deze geavanceerde drukmethode kun je gedetailleerde afbeeldingen, ingewikkelde patronen en scherpe tekst direct op de cups laten aanbrengen.

Het resultaat is een onderscheidende en professionele uitstraling die je gasten of klanten zeker zal imponeren.

Inmold (IML) drukken

Kies voor IML (In-Mold Labeling) bedrukken om je cups te voorzien van een ongekende mate van personalisatie en kwaliteit. Met deze technologie wordt je ontwerp direct in de cup geïntegreerd tijdens het productieproces, wat resulteert in cups van topkwaliteit met een naadloos en duurzaam ontwerp.

Zelfs na veelvuldig gebruik van de cups behouden ze hun professionele uitstraling. Hierdoor kun je je merk, logo of boodschap op een indrukwekkende en blijvende manier te presenteren.

Ronddruk

Met ronddruk geef je je cups een indrukwekkende visuele impact. Deze techniek maakt het mogelijk om je ontwerp volledig rondom de cup aan te brengen, wat resulteert in een 360-graden weergave van je merk, logo of boodschap.

De voordelen van ronddruk zijn duidelijk: je cups vallen op, je merk wordt opvallend gepresenteerd en je maakt een blijvende indruk bij je gasten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een offerte op maat aan te vragen.

Voor welke cups wilt u graag een offerte op maat?
Contactgegevens